Andreea Mantea, momente dificile in Istanbul! Iata prin ce a trecut vedeta! Ce anume i s-a intamplat in locuinta din Turcia!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 feb 2020, 13:36
video Foto(7)

Andreea Mantea locuieste impreuna cu fiul ei, in Istanbul de cand a inceput sa prezinte "Puterea dragostei".

De mai bine de un an de zile Andreea Mantea se afla in Istanbul, unde filmeaza pentru show-ul "Puterea dragostei". Desi isi petrece mare parte din timp in Turcia, Andreea Mantea duce enorm dorul familiei sale din Romania. Aceasta isi adora mama si sora, carora le simte enorm lipsa de cand a inceput sa prezinte "Puterea dragostei".

Vedeta isi alina insa dorul de familie si de casa cu imensa dragoste din partea fiului ei.

Micutul David este iubirea vieții ei, iar relația mamă-fiu este una speciala. Cei doi sunt de nedespartit.

Citeste si: Marius, atac dur la adresa Biancai! "La douazeci de ani ai facut mai multe decat mine la treizeci de ani!" Afla cum va reactiona concurenta si ce scandal se va isca in casa "Puterea dragostei", SAMBATA, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Ce masina de lux conduce Philip de la "Puterea dragostei"! Iata ce bolid alb, cu multi cai putere detine tanarul in tara! Ligi va fi extrem de incantata!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Andreea Mantea a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care a fost surprinsa in locuinta sa din Istanbul, imbracata cu haine groase, langa un calorifer electric. Iata prin ce momente dificile a trecut vedeta si ce mesaj le-a transmis fanilor sai:

"Dupa ce ni s-a stricat frigiderul, dupa ce ni s-a stricat hota (a piuit non stop vreo 4 zile si nopti), dupa ce ni s-a stricat si masina de spalat, a cedat si centrala! Am fost mutati la hotel, unde am constatat ca

nu e viata chiar atat de grea precum spun unii si altii. Am vrut sa va impartasesc aceasta mica intamplare.", a scris Andreea Mantea pe contul ei de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.