Ce este pashmina si de ce detesta Maurice Munteanu acest articol vestimentar?

Autor: D.I.
Actualizat: 30 nov 2020, 00:50
Pashmina: ce este pashmina si cum arata

Cele noua celebritati intrate in batalia stilistica de la “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de o noua provocare.

In editia din aceasta seara a show-ului, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D, Bianca Rus o comite, iar juratii trec imediat la o analiza in amanunt a stylingului realizat de concurenta.

Ce este pashmina? Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities” au luat in vizor pashmina Biancai Rus

Pentru a primi maximul de stelute din partea juratilor, concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” trec la fapte mari si adauga, pentru un plus de efect tinutei vestimentare, anumite accesorii “indraznete”.

Dar efectul acestor “moimeli” nu este intotdeauna cel scontat. Asa se intampla si in editia de astazi a emisiunii, cand Bianca Rus alege sa poarte o pashmina.

Aia vrea sa fie un pashmin mai sarac, dar eu, in general, urasc pashminele. Ala este un stergar ”, spune Raluca Badulescu.

Maurice Munteanu se declara total de acord cu Raluca Badulescu si intareste ideea despre accesoriul purtat de concurenta.

Detest pashmina si ideea de inel solitaire. Dar si aceste pashmina aruncate discret, feminin, pe un umar!”, adauga juratul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Citeste si: Aproape un milion de fani au urmarit editia de sambata a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, lider de piata, la orase. Cifre spectaculoase, la nivel National si Comercial

Citeste si: Momentul Andreei Tonciu a fost pe placul juratilor? ''Ai o silueta de invidiat''

Citeste si: Calina, schimbare de atitudine sau de strategie: ''Au fost reactii pozitive''

Ce este pashmina

Pashmina este un sal tesut manual, din materil fin si colorat, din casmir sau dintr-un amestec de casmir si matase. “Pasha” este un termen care provine din limba persana si inseamna “lana”, aceasta expresie ajungand pana in Nepal, acolo unde au inceput sa fie tesute salurile din casmir. De aici, si termenul de pashmina, care uneori poarta denumirea si de lana de pashmina.

Cum arata pashmina purtata de concurenta si ce verdict vor da juratii cu privire la outfitul acesteia veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!