Zuleyha fuge de familia Yaman! Afla cum va reactiona Demir si ce masuri va lua pentru a nu-si pierde sotia, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 27 feb 2020, 10:47
Foto(6)

Zuleyha se simte prizoniera in conac si ii cere lui Demir. Zuleyha ii cere sotului sa ridice “restrictia” pe care i-o aplica de ceva vreme.

Dupa ce au fost alungati de la conac, Gaffur si Saniye incearca sa-si gaseasca un alt loc de munca, dar si un adapost. Cei doi soti intampina tot mai multe probleme.

Cand Sermin afla, de la Hunkar ca Veli, de care era indragostita, a fost ucis, intra in panica. Femeia nu stie cum sa se descurce cu datoriile acumulate si in urma relatiei pe care a avut-o cu escrocul Veli.

Aflata in vizita la Sermin, Zuleyha este surprinsa sa vada ca femeia il regreta pe Veli, fratele care i-a provocat tinerei atat de multa suferinta. In plus, Zuleyha isi banuieste soacra ca “ordonat” uciderea lui Veli. Hunkar incearca sa o indeparteze pe Zuleyha de Sermin, stiind ca cea din urma poate provoca mari probleme familiei Yaman.

Citeste si: Bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita-emblema a Turciei! Iata cat de frumoasa era Serpil Tamur in tinerete, la debutul ei in actorie!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Zuleyha fuge de familia Yaman!

Zuleyha se simte prizoniera in conac si ii cere lui Demir. Zuleyha ii cere sotului sa ridice “restrictia” pe care i-o aplica de ceva vreme. Zuleyha nu se potoleste. Frumoasa fata planuieste sa fuga, din nou, de familia Yaman, insa face greseala de a spune acest secret persoanei care o va trada imediat.

Citeste si: Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha", surprins alaturi de colegii sai in spatele camerelor de filmare! Iata cum au fost fotografiati celebrii actori in pauzele de la filmari!

Citeste si: Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek, impreuna? Ce se intampla intre celebrii actori care dau viata personajelor Zuleyha si Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.