Yilmaz ii da “peste nas” lui Demir! Ce se intampla in aceasta seara in ''Ma numesc Zuleyha''

Autor: O.P.

Sermin nu reuseste sa ii strice casnicia Zuleyhei, asa cum intentiona. Desi s-a dus “glont” la demir sa ii spuna ca sotia lui a fugit de acasa cu copilul, aceasta s-a inselat. Cand Hunkar afla ca Zuleyha a plecat pana la Nihal, sotia prietenului lui Demir, nicidecum nu a fugit de acasa, stapana conacului reactioneaza vehement. Sermin este pusa “la zid”. 

Citeste si: Ce mesaje ii trimit fanii Biancai Comanici dupa tot scandalul creat!

Demir incearca sa-l convinga pe Sabahattin sa nu divorteze, pentru ca matusa lui sa nu fie facuta de rusine, fiind pusa intr-o situatie jenanta, insa doctorul se simte jignit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O licitatie cu scop caritabil la care participa toata importanti oameni de afaceri, printre care si rivalii Demir si Yilmaz. O disputa aprinsa incepe cand la licitatie este scos un obiect care apartine Zuleyhei. Yilmaz ii da “peste nas” lui Demir.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.