Mesajul dur al lui Rusu de la "Puterea dragostei" dupa despartirea de Roxana Printesa Ardealului: "Sa n-ai incredere in femei"

Autor: A.I.
Actualizat: 30 nov 2020, 02:25

Roxana Printesa Ardealului si Florin Rusu s-au despartit la scurt timp dupa ce au devenit parinti.

Acum Florin Rusu a postat o melodie a lui Dani Mocanu, "Sa n-ai incredere in femei". Florin Rusu pare ca vrea sa ii transmita un mesaj fostei sale iubite.

Mai ales ca piesa lui Dani Mocanu este mai veche.

Rusu s-a pozat alaturi de baietelul lui. Uite cat de mult ii seamana!

Rusu a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la'' Puterea dragostei''.

Roxana Printesa Ardealului si Florin Rusu, fost concurent de la "Puterea dragostei", au format un cuplu inainte ca el sa intre in show si s-au impacat dupa iesirea lui din casa "Puterea dragostei". Iata ca dupa nasterea copilului, problemele au reaparut intre ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

' 'A fost o serie de certuri, impacari. S-a tot spus la Puterea dragostei ca eram impreuna in acea perioada. In acea perioada chiar eram certati. Fiecare pe drumul lui'', a spus Roxana Printesa Ardealului.

Acestia au mai povestit cum s-au inscris amandoi la ''Puterea dragostei'' si din cauza faptul ca au format un cuplu, doar el a putut merge. 

'Nu am putut sa o uit nici acolo.

Orice fata vedeam, o vedeam pe ea'', a spus Rusu. 

''In timp ce el era la Puterea dragostei eu am aflat ca eram gravida, nu voiam sa ii spun. Apoi el a avut niste probleme familiale si i-am spus'', a spus Roxana Printesa Ardealului.

Timpul s-a scurs rapid si Roxana Printesa Ardealului si Rusu au devenit parinitii unui baietel superb si sanatos.