ULTIMA ORA! Drama mare in familia Gabrielei Firea! A murit in urma cu putin timp

Autor: O.P.

Gabriela Firea este în doliu! Tatăl primarului general al Capitalei a murit. Vestea a fost dată chiar de ea, prin intermediul reţelelor de socializare.

Primarul general al Capitalei trece prin momente cumplite! Gabriela Firea, în vârstă de 47 de ani, a anunţat luni după-amiază, 2 martie, că tatăl ei, Ioan, s-a stins din viaţă. 

"Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu şi al fraţilor mei!🙏 Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit🙏",  a anunţat Gabriela Firea pe reţelele de socializare.

Citeste si: Un nou baiat a trecut pragul casei Puterea dragostei. Fetele au ramas cu gurile cascate cand au auzit pentru cine a venit concurentul

Ioan Vrânceanu, tatăl Gabrielei Firea, a lucrat pe şantier ca muncitor necalificat. Până în acest moment nu se ştie care a fost cauza decesului. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dumnezeu să îl odihnească în pace!”  şi  „Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște. Condoleanțe familiei îndurerate”  sunt doar două dintre numeroasele mesaje pe care primarul general al Capitalei le-a primit pe Facebook, după ce a anunţat decesul părintelui.

Citeste si: Zodiile care își întâlnesc marea iubire în martie. Începe luna iubirii pentru acești nativi!

 

 

Taguri: