S-a aflat! care este adevaratul motiv al despartirii dintre Ligi si Philip? Andreea Mantea, dezvaluiri incendiare

Autor: L.S.
Actualizat: 04 mar 2020, 14:51

Ligi si Philip s-au despartit, insa abia acum s-a aflat adevaratul motiv al rupturii. Cei doi se acuza reciproc de infidelitate.

Ligi si Philip s-au despartit, insa abia acum s-au aflat adevaratele motive ale rupturii. Se pare ca cei doi nu au putut sa treaca de faza de cunoastere si sa avanseze intr-o relatie adevarata, insa de vina ar fi, se pare si ceva factori externi.

Este vorba despre infidelitate si ambii concurenti isi arunca acuzatii de infidelitate.

Citeste si: Puterea dragostei- Sergio si Oprica in camera rosie. Discutie incendiara intre cei doi: "Imi dai fiori si nu pot sa ma abtin!"

Citeste si: Puterea dragostei- Ligi i-a spus in secret Andreei motivul adevarat al rupturii ei de Philip. "Mi-a inchis telefonul!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea, prezentatoarea Puterea dragostei a facut unele dezvaluiri, in legatura cu un admirator de-ai lui Ligi.

Incendiar! Iata despre ce este vorba:

Citeste si: Berna jubileaza! Ligi si Philip s-au despartit. Vorbe grele aruncate de cele doua fete de la Puterea dragostei

Citeste si: Andreea Mantea: "Nu mai suport sa ma las prostita de tine!". Livian sustine ca nu stie de ce nu a venit Bianca la emisiune. Care este adevarul?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.