Vi-l mai amintiti pe carismaticul Tahir, din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"? Iata cum a fost surprins celebrul Ulas Tuna Astepe, alaturi de imigranti!

Autor: D.I.
Actualizat: 03 mar 2020, 14:34
video Foto(5)

Ulas Tuna Astepe este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Chipesul Ulaş Tuna Astepe, in varsta de 31 de ani, a avut o copilarie dramatica, iar la 11 ani a fost la un pas de moarte, in timpul unui mare cutremur din anul 1997.
Si tragediile din viata lui actorului Ulas Tuna nu s-au oprit aici. La nici cinci ani dupa tragicul eveniment, Ulaş Tuna Astepe s-a aflat, din nou, la grea incercare. Impreuna cu fratele sau mai mare au avut de indurat alte suferinte: si-au pierdut tatal si, ulterior, mama.

De atunci, pana la varsta maturitatii, Ulaş Tuna a ramas exclusiv in grija fratelui sau, care s-a dovedit a-i fi <mama si tata>.

„Datorita pierderii timpurii a tatalui, si ulterior a mamei, fratele meu a preluat <controlul>, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau, economice si morale. Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost <umplut> de catre fratele meu mai mare”, spune actorul.

Insa in acelasi timp, cei doi frati au ramas in grija unei matusi, pe care au iubit-o ca pe o mama si careia i-au purtat un mare respect. Matusa Nevin le-a fost mereu alaturi in toate momentele importante din viata lor si i-a sprijinit mereu.
Ulaş Tuna Astepe a acceptat provocarea de a juca rolul neinfricatului Tahir Kaleli, protagonistul serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, productia de care a facut furori atat in Turcia cat si peste hotare.

Ulas Tuna Astepe a fost personajul principal masculin, din productia „Lacrimi la Marea Neagra”, cel care a devenit erou pentru frumoasa Nefes Zorlu (rol interpretat de Irem Helvacıoğlu) care, datorita suportului acestuia si iubirii pe care i-a purtat-o, s-a transformat din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din industria serialelor turcesti! Iata in ce productii de succes a jucat celebrul Kerem Alisik!

Celebrul Ulas Tuna Astepe, surprins alaturi de imigranti!

Actorul Ulaş Tuna Astepe, pe care telespectatorii l-au cunoascut in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", i-a vizitat pe imigranții sirieni și afgani care așteptau să treacă granița la punctul de frontieră Pazarkule.
Acesta a oferit alimente de bază, scutece, hrană și saci de dormit pentru copiii imigrantilor. (sursa: TV Dünyasi, viatacuaromadecafea.com) 

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!