Moda pentru femei plinuțe: recomandările stilistului

Autor: B.M.
Moda pentru femei plinuțe: recomandările stilistului

Kilogramele în plus ne dau bătăi de cap nu doar pentru că sunt inestetice, dar și pentru că, adesea, ne împiedică să purtăm haine drăguțe.

În rândurile următoare, vrem să-ți vorbim despre moda pentru femei plinuțe, căci excesul ponderal nu trebuie să fie, sub nicio formă, un impediment în calea dorinței noastre de a urma trendurile.  

Stilista franceză Coleen Bow a oferit câteva recomandări de care să țină seama femeile plinuțe atunci când fac alegeri vestimentare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pune-te în valoare!

Indiferent că ai dimensiuni de sirenă sau rotunjimi bine definite, Coleen te sfătuiește să nu uiți nicio clipă de atuurile tale. Le ai, cu siguranță, doar că trebuie să-ți amintești de ele. Le ai în aceeași măsură în care femeile cu dimensiuni perfecte au complexe. 

Citește continuarea pe  www.avantaje.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.