Horoscop 8 martie 2020. Zodia careia i se clarifica un mister: atentie la oamenii in care ai incredere

Autor: L.S.
Actualizat: 04 mar 2020, 13:55

horoscopul zilei de 8 martie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 8 martie 2020. Zodia Berbec

In sfarsit lucrurile par sa se clarifice. Gratie planetei Mercur piesele lipsa din puzzle-ul pe care il tot construiesti incep sa se aseze la locul potrivit. Cu toate acestea, te poti astepta ca in partea a doua a zilei sa afli cateva vesti care sa te faca ceva mai emotiv. Despre ce este vorba?

Horoscop 8 martie 2020. Zodia Taur

Fii atent si la lumea ta interioara, la gangurilor pe care le vei avea astazi. Renunta la negativitate, nu mai cara cu tine acel bagaj emotional care nu te lasa sa respiri linistit, sa visezi, sa traiesti din plin si sa contruiesti ceea ce-ti doresti tu.

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 8 martie 2020. Zodia Gemeni

Privesti spre Univers cu emotie si incredere. Simti ca a venit clipa in care te poti afirma, mai ales fiind ca semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice, iar astrele te indeamna sa-ti urmezi chemarea, sa le arati si celorlalti toate acele abilitati pe care le-ai tot acumulat in ultima perioada.

Horoscop 8 martie 2020. Zodia Rac

Te concentrezi pe relatii si parteneriate si cauti sa aprofundezi anumite conexiuni. Esti absorbit de un proiect care poate continua sau se poate dezvolta dupa bunul plac doar daca te vei alia cu persoanele potrivite, doar daca vei avea in echipa unele persoane cheie. Stii sa recunosti aceste persoane? Ai incredere in intuitia ta!

Horoscop 8 martie 2020. Zodia Leu

S-ar putea ca astazi sa te trezesti ca trebuie sa te imparti intre unii factori interni si unii externi, adica, intre nevoile tale, ceea ce-ti spune sufletul si obligatiile pe care le ai fata de ceilalti. Sfatul astrelor este sa incerci sa ramai onest in primul rand in fata ta.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscopul dragostei in luna martie: zodiile care se despart

Citeste si: Horoscop Martie 2020. Bani, sanatate, dragoste, cariera pentru fiecare zodie

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.