Un nou cuplu in casa ''Puterea dragostei''? Au fost surprinsi sarutandu-se pe holuri!

Autor: O.P.
Actualizat: 04 mar 2020, 15:30

Un nou cuplu ia nastere in casa ''Puterea dragostei''?

Doi concurenti s-au fotografiat pe holurile emisiunii in timp ce se imbratisau si se sarutau. Este vorba despre Philip si Berna. 

Se pare ca relatia dintre Ligi si Philip se afla in mare impas, iar Philip isi cauta alinarea in bratele altcuiva. 

Citeste si: Ligi si Berna, scandal urias! S-au jignit extrem de dur! Totul a plecat de la Philip

Iata imaginile care i-au facut se sa bucure pe fanii celor doi: 

Citeste si: Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu celebrul actor Jason Momoa, protagonistul filmului "Aquaman"! Iata in ce ipostaze extrem de sexy a fost surprins carismaticul tanar!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", aparitie incredibil de sexy! Iata cum a fost surprinsa concurenta vara trecuta, la mare!

Ligi si Philip s-au despartit, insa abia acum s-au aflat adevaratele motive ale rupturii. Se pare ca cei doi nu au putut sa treaca de faza de cunoastere si sa avanseze intr-o relatie adevarata, insa de vina ar fi, se pare si ceva factori externi.

Este vorba despre infidelitate si ambii concurenti isi arunca acuzatii de infidelitate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.