Pedro Mingote revine pe teren pentru o echipă din Gorj

Autor: B.M.
Actualizat: 30 nov 2020, 05:15
Pedro Mingote revine pe teren pentru o echipă din Gorj

Fostul portar al echipei Pandurii Târgu Jiu, Pedro Mingote, care a evoluat timp de opt ani pentru echipa fanion a Gorjului, revine pe teren după doi ani de pauză.

Portughezul. stabilit de mai mulţi ani la Târgu Jiu, a fost transferat de echipa de Liga 4 Internaţional Băleşti.

Internaţional Băleşti a reuşit să transfere primul jucător străin care va evolua la fosta formaţie de Liga 3. Joi oficialii clubului au perfectat transferul lui Pedro Mingote, portarul care a făcut carieră în România, jucând pentru patru echipe de Liga 1 şi evoluând timp de opt  ani în primul eşalon pentru Pandurii. Echipa

din Băleşti evoluează în campionatul judeţean Gorj, fiind înainte de startul returului pe locul 6, la şase punte de podium.

Mingote a ajuns în România în anul  2008, atunci când Pandurii Târgu Jiu a transferat mai mulţi jucători din Portugalia, evoluând timp de opt ani pentru gorjeni. Chiar dacă a plecat de la Pandurii în 2016, Mingote a revenit la Târgu Jiu mereu pentru că şi-a construit aici o casă şi are şi o afacere, celebra cafenea Mingo Coffe Express din centrul oraşului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește mai mult pe Pandurul.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.