Epidemia cu virus chinezesc LOVEŞTE MORTAL SUA - Unde s-au înregistrat primele decese

Autor: O.P.

Două persoane afectate de coronavirus au murit în Florida, acestea fiind primele victime americane în afara coastei vestice, au anunţat vineri autorităţile sanitare din Florida, scrie AFP, citată de news.ro.

Cele două persoane se întorseseră din străinătate, au precizat autorităţile, adăugând că există în Florida 12 persoane afectate de virus.

Numărul total al morţilor în SUA a ajuns la 16. Toţi ceilalţi au fost înregistraţi în două state, California şi Washington.

În total, mai mult de 300 de persoane au contactat virusul în Statele Unite.

Citeste si: Coronavirus: Gorjeni din 36 de localități, izolați la domiciliu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În lume, virusul s-a răspândit din China şi a provocat moartea a mai mult de 3.000 de persoane, fiind infectat peste 100.000 de persoane în 92 de ţări şi teritorii.

Citeste si: Pana la cazuri confirmate, Coronavirusul produce categorii defaimate! Italienii din Bucuresti isi simt afacerile tot mai slabite! Vezi cum functioneaza efectul de domino al celui mai temut virus, duminica, la "Asta-i Romania"!

 

 

Taguri: