Tensiunile capata proportii in tabara Faimosilor! Gratiela se revolta, iar Ghita il pune la zid pe Mihai! Afla ce se va intampla in jocul pentru recompensa, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Survivor Romania", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 09 mar 2020, 17:24

Citeste si: Victorie decisiva la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi nominalizat spre ELIMINARE cel de-al doilea concurent! Iata ce reactii s-au starnit la finalul jocului!

Citeste si: Razboinicul Andrei, in lacrimi! "Imi place sa fiu copil, sa cred in superputeri si as da orice in lumea asta sa-i mai pot spune iarta-ma!" Iata cum a reactionat tanarul cand si-a amintit cu drag de mama sa!

Citeste si: Cearta apriga iscata in tabara Faimosilor, dupa ce au pierdut jocul de imunitate! Ghita a fost pus la zid! Iata cum au reactionat concurentii!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elena Ionescu, noapte de cosmar la baraca! "Mi-a cazut un soarece sau un sobolan de sus! M-am speriat foarte tare!" Iata ce a patit concurenta!