Horoscop 9 martie. Zodia care trebuie sa ia o decizie majora astazi

Autor: L.S.
Actualizat: 09 mar 2020, 08:40

Horoscop 9 martie. Ziua de luni vine cu un val de critici pentru o anumită zodie. Profesorul Radu Ștefănescu consideră că este nevoie de o schimbare a comportamentului social.

Horoscop 9 martie. Zodia BERBEC

Astăzi sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare a programului de zi de luni. E o perioadă mai complexă, când trecerea rapidă a timpului este mai greu de suportat. Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea majoră este să menţii “status quo” – poate este vorba o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Nu tot ceea ce este nou este şi mai bun.

Uneori, vorba proverbului, dăm vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Sfatul meu este să păstrezi… vrabia!

Horoscop 9 martie. Zodia TAUR

Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anxietatea nu e o soluţie, nici o strategie şi nu e constructivă. Evită persoanele declarat ostile. Nu critica, nu reproşa, sau şi mai bine, vorbeşte mai puţin! Nu te enerva în mod disproporţionat şi inutil! În situţia în care vrei să iei atitudine, (cu toate că sfatul nostru este să nu te implici pentru că, ştii tu, “câinii latră, caravana trece”), consulta-te astăzi cu cei

născuţi sub semnele Gemenilor şi ale Leului, poți găsi multă bunavoinţă, sfaturi competente şi idei bune.

Citeste si: Horoscop 2020: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

Citeste si: Horoscopul dragostei in luna martie: zodiile care se despart

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 9 martie. Zodia GEMENI

Fie că eşti şef, sau subaltern, astăzi evită discuţiile în contradictoriu la serviciu. Poţi crea, fără să vrei, situaţii tensionate cu urmări neplăcute. Zâmbeşte şi fii foarte politicos! O zi monotonă. Cu prudenţă şi calm, trece! Nu da sau lua cu împrumut bani; în general orice afacere cu bani astăzi nu este favorabilă. Ai nevoie de mai mult noroc. Norocul se dă cu pile la Jupiter care este greu de mituit.

Aşa că fă-ţi tu singur norocul bun!

Horoscop 9 martie. Zodia RAC

Dacă astăzi cineva te critică, îi poţi răspunde cu ironii şi cinisme împrumutate de la vecinii tăi, Gemenii! Trebuie să-ţi schimbi comportamentul social, previzibil înseamnă uşor de controlat! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui.

Nu tot ce este nou este şi bun. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung sau formarea de noi asociaţii. Dragostea este mediocru influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Stai liniştit, nu te zbate degeaba!

Horoscop 9 martie. Zodia LEU

O zi de luni densă, dar trebuie să-i faci faţă! Totul se întâmplă în acelaşi timp, o aglomeraţie aproape comică de evenimente, oameni şi emoţii.

Dar ţie îţi place… ai ce şi pe cine vâna! Pe seară trebuie să ţii seama că eleganţa şi bunul-gust sunt elementele necesare lansarii in societatea care contează. Se pare că este un eveniment, un concert, poate. Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevarat lucruri interesante. Nu te împopoţona cu obiecte prea scumpe. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate şi de profunzime!

citeste mai mult pe capital.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc martie 2020. Urmeaza schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!