Bianca Giurcanu, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare!

Autor: D.I.
Actualizat: 09 mar 2020, 14:50
video Foto(5)

In editia de sambata seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc a doua eliminare din acest sezon, Bianca Giurcanu a parasit competitia, in urma voturilor telespectatorilor.

Bianca Giurcanu si Bia Rus au avut cele mai putine stelute acumulate in decursul acestor saptamani, ajungand in pericol de eliminare. Alaturi de ele au fost nominalizate de catre colege si Andreea Tonciu si Calina. Cea care a reusit sa se salveze prima de la eliminare a fost Andreea Tonciu.

Bianca Giurcanu si Bia Rus au avut cele mai putine stelute acumulate in decursul acestor saptamani, ajungand in pericol de eliminare.

Alaturi de ele au fost nominalizate de catre colege si Andreea Tonciu si Calina. Cea care a reusit sa se salveze prima de la eliminare a fost Andreea Tonciu.
Dupa cateva momente de suspans, Ilinca Vandici a anuntat verdictul serii: Bianca Giurcanu fiind cea care a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.
De curand, Bianca a publicat pe contul ei de socializare un mesaj de multumire:

"Drumul "Bravo, ai stil" s-a incheiat aseara pentru mine. Un drum anevoios, dar frumos, care m-a surprins in fiecare zi, nestiind ce intorsatura vor avea sa ia lucrurile. Am acceptat provocarea din dorinta de a ma cunoaste pe mine, am vrut sa ma pun intr-o situatie nefamiliara, sa simt ce inseamna zile de filmare & un set cu o productie imensa, hair & makeup in fiecare zi, reporteri si interviuri, lumini si agitatie.

Am vrut sa simt ca e sa fii intr-un show de televiziune. Nu am stiut la ce sa ma astept, asa ca am pasit timid in fiecare zi, am incercat sa renunt la emotii si sa va las sa ma vedeti asa cum sunt. Au fost zile grele si lungi, critici pe care la momentul dat nu le-am inteles, situatii dificile si pareri impartite. De cateva persoane m-am atasat si sigur imi vor ramane langa suflet.
Nu stiu daca felul meu de a fi era cel mai potrivit pentru o competitie de acest gen, insa eu sunt fericita cu tot ce am trait. Sunt fericita ca am reusit sa ma fac vazuta de voi toti si sunt fericita ca avem o relatie mai apropiata ca oricand. Multumesc pentru voturi, mesaje, suport si pentru momentele in care cuvintele voastre frumoase mi-au dat putere pentru inca o zi.
Multumesc tuturor, multumesc "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru oportunitate si experienta. Cu siguranta nu o voi uita!"
, a scris Bianca Giurcanu pe contul ei de socializare.

Citeste si: Cristina Siscanu intra in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Citeste si: Theo Rose, acelasi stitlist, acelasi... esec? Tu te-ai facut Luluta si ea coana Chirita!" Iata cum a rectionat Maurice Munteanu!

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Bravo, ai stil! celebrities- live stream online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti https://www.kanald.ro/bravoaistil zilnic.

Tot pe https://www.kanald.ro/bravoaistil veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.