Primele imagini cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" dupa ce si-a pus FATETE dentare! Iata cum arata ACUM iubita lui Ricardo! E TOTAL schimbata!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 nov 2020, 06:25
video Foto(7)

Deea si Ricardo s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil!

Ricardo și Deea s-au dedicat mult relatiei lor după plecarea din emisiune. Cei doi indragostiti au preferat sa iasa din competitie pentru a se cunoaste mult bine in afara casei "Puterea dragostei" si au au reusit sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri ale show-ului matrimonial.

De cand au revenit in tara, Deea si Ricardo au calatorit mult. Cei doi indragostiti au continuat seria vlog-urilor cu care deja isi obisnuisera fanii.

Recent, Deea si Ricardo au aparut intr-un nou vlog, unde au facut senzatie.
Deea si Ricardo au petrecut o noapte nebuna in club si au tinut neaparat sa le impartaseasca si fanilor lor modul in care au ales sa se distreze, demonstrand tuturor cat de mult se iubesc.

Citeste si: VIDEO: Simina a dezvaluit cine vor fi nasii bebelusului ei! Este vorba despre un fost concurent de la "Puterea dragostei" si iubita lui!

Primele imagini cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" dupa ce si-a pus FATETE dentare!

De curand, Deea si-a anuntat sustinatorii prin intermediul unui vlog ca urmeaza sa isi puna fatete. Zis si facut! Tanara a recurs deja la ceasta interventie dentara estetica si arata foarte bine. Deea a declarat ca a investit o suma destul de mare, zece mii de euro, insa a merit deoarece a reusit sa scape de frustrarile acumulate.

"Mi-am facut zambet de 10.000 EURO!", a spus Deea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce masina au Mary si Robert, fostii concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.