Cum funcționează Dutching-ul în pariurile online de tip exchange

Author: O.P.
Actualizat: 11 mar 2020, 11:28

Există multe strategii și metodologii pentru a fi un parior de succes, dar ceea ce distinge pariorul câștigător sau pariorul pierzător este modul în care folosește fiecare metodă. O opțiune în acest domeniu este Dutching-ul. În acest articol îți vom dezvălui câteva lucruri despre acest concept și despre cum să îl folosești. Dar înainte de asta, îți recomandăm să intri pe site-ul 10pariuri pentru a te informa cu privire la modul de plasare a pariurilor.

Ce este Dutching-ul în pariurile online

Dutching-ul nu este altceva decât un sistem de pariuri care își propune să reducă la minimum posibilitatea pierderii unui pariu.

Acesta constă într-o tehnică de acoperire a majorității posibilităților unui eveniment, cu intenția de a profita de cotele diferite de la casele de pariuri.

Această acțiune se încheie, totuși, prin disperarea profitului, cu o marjă de echilibru pozitivă mult mai mică, deoarece vei câștiga cumva, dar vei pierde pe alte piețe. Astfel, strategia constă în alegerea unui eveniment, căutarea posibilităților de definire a unei piețe X și, astfel, folosirea cotelor diferite de la casele de pariuri.

Această metodă este utilizată pe scară largă la cursele de cai, sport cu șanse foarte mari și posibilități de a acoperi pariurile pe favoriți.

Exemplu:

Cotă la curse de cai la diverse case de pariuri:

Calul 1: 2,20

Calul 2: 4.30

Calul 3: 6.50

Calul 4: 12.00

Calul 5: 18.00

Calul 6: 20.00

Calul 7: 22.50

Calul 8: 25,00

În acest exemplu, analiza noastră a definit că numărul 1 este favoritul cel mare, dar cei care este posibil să facă o cursă mai dură și să poată depăși favoritul sunt caii 2 și 3.

 

Aici, folosim un calculator, pentru a putea afla precis suma investită în fiecare opțiune, pentru a avea profit, cu oricare dintre rezultatele selectate.

Să spunem că valoarea pe care trebuie să o investești este de 100 €. Micșorezi diferite mize de la fiecare opțiune referitoare la favorite, dar poți să obții un profit indiferent de rezultat.

Calul 1: 54,55 | Calul 2: 27.27 | Calul 3: 18.18

În fotbal, premisa ar fi aceeași. Alegi un meci între două echipe presupus echilibrate, dar cu cote diferite la casele de pariuri.

În urma unei analize poți înțelege dacă echipa gazdă este favorita jocului și dacă remiza ar fi cea mai apropiată opțiune pentru a preveni acel rezultat. Prin urmare, cauți cele mai bune opțiuni de la casele de pariuri, pentru a face calculul și vei obține un profit, dacă se confirmă vreunul dintre aceste rezultate.

 Exemplu: 1X

Tottenham 3,50 | Draw 3.30 | Liverpool 3.20 - Premier League

Acestea au fost cele mai bune cote găsite pentru fiecare posibilitate a acestui eveniment. Dacă din analiza făcută rezultă că Tottenham are șanse mari de a câștiga acasă, iar remiza este celălalt rezultat probabil, calculezi valoarea investiției tale, în raport cu cotele oferite.

Avantaje și riscuri

Acest sistem este foarte simplu, iar riscurile și posibilitățile pe care le oferă sunt clare.

Avantajul este că, cu o analiză bine aprofundată sau cu o analiză bună a evenimentului live, ai posibilitatea de a acoperi eventualele posibilități care ar oferi profit, în cazul rezultatului cel mai probabil pentru eveniment.

 Reține că, la fel ca toate celelalte opțiuni de pariere, această metodă necesită, de asemenea, un studiu al fiecărui meci, pentru a ști ce posibilitate, ce piață trebuie acoperită dacă analiza ta nu este corectă.

În toate aceste opțiuni, caută cele mai bune cote disponibile la casele de pariuri și investește banii în pariuri care pot genera profit, conform studiului inițial.

Marea problemă a acestei metode este foarte clară. Dacă non-favorita câștigă jocul, îți pierzi banii. Să spunem că acești 100 de euro nu sunt o valoare atât de mare, ci doar  o parte din bugetul tău.

Ei bine, pierderea unei părți este normală. Dar trebuie să îți dai seama că, dacă scazi miza la mai mult de un pariu, scade și profitul. Adică trebuie să ai un procent bun de succes pentru a avea câștiguri pe termen mediu / lung.

 

În fotbal se întâmplă de nenumărate ori ca un non-favorita să nu câștige jocul. Cotele sunt foarte favorabile, dar nimeni nu ar exclude victoria unei echipe oaspete. În cazul unei favorite evidente, aceste cote ar fi mult mai mici.

Important este să cauți evenimente cu cote mai mari, în care există o analiză detaliată a ceea ce se poate întâmpla în eveniment. Astfel, vei găsi cea mai bună soluție și de cele mai multe ori vei obține un avantaj.

Ori de câte ori vei încerca să înțelegi de ce câștigi sau pierzi, vei fi cu un pas înaintea celorlalți. Succes!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.