Cristina Siscanu, declaratii soc in editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrites!”: „Recunosc, sunt pacatoasa!”  

Autor: D.I.
Actualizat: 12 mar 2020, 10:48

Tot in editia din aceasta seara, Botezatu descopera in Cristina Siscanu ceva din Angelina Jolie

In editia din aceasta seara „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Siscanu obtine de la Catalin Botezatu o reactie foarte favorabila. Juratul isi exprima admiratia fata de cea mai noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Adela, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!", aparitie incredibila! Iata cum a fost surprinsa frumoasa mamica, alaptandu-si bebelusul!

Citeste si: Alexandra Ungureanu, luata la rost de Andreea Tonciu! "A plecat Gina si ai venit tu!"

Citeste si: Andreea Tonciu, mimoza? Concurenta si-a schimbat atitudinea dupa ce a fost "detronata" de Alexandra Ungureanu

Siscanu, declaratii soc in editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrites!”: „Recunosc, sunt pacatoasa!”  

Mi s-a parut asa ca ai un aer de Angelina Jolie, astazi vad o alta latura a fizionomiei tal! Esti foarte frumoasa ”,

spune Catalin Botezatu dupa ce ii urmareste Cristinei Siscanu defilarea in platoul emisiunii.

Raluca Badulescu ii da si cateva sfaturi utile pentru o tinuta impecabila si subliniaza o greseala in compozitia stilistica a Cristinei: „ Pantofii nu-mi plac in niciun context!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La randu-i, Maurice Munteanu o provoaca pe concurenta la o adevarata spovedanie;  „Recunosc, sunt pacatoasa!”,  ii raspunde Cristina Sicanu, starnind rumoare in platou. O intreaga poveste de dragoste se deruleaza cu repeziciune pe sub „ochii” juratilor si ai concurentelor.

Ce declaratii incendiare face Cristina Siscanu in emisiune, dar si cum ii este „judecata” aparitia,  din punct de vedere stilistic, veti putea afla urmarind in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D, o noua editia „Bravo, ai stil! Celebrities!”. 

Bravo, ai stil! celebrities- live stream online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti https://www.kanald.ro/bravoaistil zilnic.

Tot pe https://www.kanald.ro/bravoaistil veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.