Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020. Se anunta schimbari majore pentru zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 07:35

Horoscopul primaverii 2020 iti arata cum stai cu sanatatea, cariera si dragostea in lunile care urmeaza.

Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020- Berbec

Începutul de primăvară va fi ceva mai greu pentru tine din punctul de vedere al banilor, din cauza influențelor lui Mercur retrograd. Dar până la mijlocul lunii aprilie vei primi o sumă importantă de bani, din proiecte mai vechi care se deblochează. Pe planul iubirii ești o adevărată regină a pasiunilor dezlănțuite, pentru că Venus se află chiar în zodia ta până pe 5 martie.

Apoi, planeta dragostei trece în Taur, ceea ce te-ar putea face destul de geloasă și impulsivă. Cu sănătatea stai destul de bine, dar migrenele nu te iartă, mai ales spre sfârșit de primăvară, pe fond de oboseală și de stres.

Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020- Taur

Pregătește-te pentru o schimbare importantă în carieră în această primăvară. Vei ocupa un post mai important, vei primi o ofertă de lucru în străinătate sau te vei angaja pe o poziție foarte avantajoasă.

Cu Venus în semnul tău de pe 5 martie, viața ta amoroasă are un traseu ascendent. Dacă ești singură, îți vei găsi jumătatea în primăvara asta și chiar s-ar putea să primești o cerere în căsătorie. Ai grijă însă la sănătate și nu uita să-ți faci analizele în lunile aprilie-martie.

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Citeste si: Horoscopul dragostei in luna martie: zodiile care se despart

Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020- Gemeni

Planeta ta protectoare, Mercur, este retrogradă la început de primăvară, de aceea s-ar putea să începi cu stângul anumite activități pe care ți le-ai propus. Dar lucrurile se vor redresa începând cu luna aprilie, când o persoană importantă va apărea în viața ta. Poate fi sufletul pereche, un mentor spiritual sau primul tău copil. Cert este că, începând din acel moment, primăvara ta se va transforma complet și vei descoperi lucruri nebănuite despre tine.

Pe plan financiar și profesional, primăvara nu va aduce schimbări notabile. Sănătatea ți-ar putea fi însă afectată de o tulburare digestivă sau de o sinuzită rebelă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020- Rac

Începe o primăvară mistică pentru tine cu trei Super Luni în martie, aprilie și mai, care vor scoate din adâncul tău cele mai năvalnice sentimente. Astrele ți-au pregătit o schimbare importantă, care va părea dureroasă la început, dar apoi se va dovedi benefică. În primăvara aceasta vei pune punct unei relații dificile, vei renunța la un loc de muncă nesatisfăcător sau vei trece printr-un impas legat de sănătatea ta.

Dar nu te teme, pentru că acestea sunt doar lecții din partea Universului, care vrea să-ți deschidă alte uși și să te conducă pe alte căi spre împlinirea ta personală și evoluția spiritiuală.

Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020- Leu

Stresul și suprasolicitarea și-ar putea spune cuvântul în această primăvară și ți-ar putea bloca anumite planuri ambițioase. Este cazul să te ocupi mai mult de sănătatea ta, să-ți iei perioade mai lungi de concediu și să mergi la controale medicale mai frecvente. Nici pe plan financiar lucrurile nu stau foarte bine, pentru că vei avea datorii și vei investi niște bani în afaceri nu tocmai profitabile. Lucrurile încep să se redreseze în luna mai, când vei primi o veste bună legată de carieră sau un premiu pe care îl vei câștiga. Refugiază-te în iubire, pentru că relația ta merge perfect, iar dacă ești singură ai șansa de a întâlni bărbați interesanți și dornici de o relație pe termen lung.

citeste mai mult pe timpul.md

Citeste si: Horoscop chinezesc martie 2020. Urmeaza schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului