Mall-urile din București și din țară își scurtează programul. În ce interval vor funcționa?

Autor: B.H.

Pentru a reduce aglomerația, mall-urile din București și din țară își scurtează programul de funcționare. Iată în ce interval de timp vor fi deschise.

Mai multe centre comerciale din București, dar și din țară au anunțat că își vor scurta programul de funcționare la 8 ore pe zi. Măsura va intra în vigoare începând de luni și doar hipermarketurile și farmaciile din mall-uri își vor păstra programul normal. 

Citeste si: Coronavirus- Recomandări oficiale: cum să-ți dezinfectezi casa

Mall-urile din București și din țară își scurtează programul

În săptămâna ce urmează, Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center și toate centrele comericale care aparțin grupului NEPI Rockastle își vor reduce programul de funcționare la 8 ore pe zi. Acestea vor fi deschise în intervalul 12-20. Inițiativei se alătură și AFI Cotroceni și AFI Ploiești care vor fi deschise tot în același interval de timp.

Decizia a fost luată la nivelul conducerii centrelor comericale și este menită să reducă aglomerația din magazine, dar și riscul de răspândire a coronavirusului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Peste un milion de romani plecati in Peninsula, se tem pentru vietile lor din cauza coronavirusului!

"Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. NEPI Rockastle pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă. Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.", se arată într-un comunicat al NEPI Rockastle, potrivit stirileprotv.ro.

Lista completă a mall-urilor care vor funcționa după noul program este: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Deva, Braila Mall, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Aurora Buzau Shopping Mall. 

Citeste si: Două paciente care au stat în același salon de spital cu o tânără infectată cu coronavirus au murit