Maurice Munteanu, impresionat de o concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”! „La ea nu simt ascunzisurile astea penibile!”

Autor: D.I.
Actualizat: 14 mar 2020, 00:23

Maurice Munteanu i-a creionat, in culise, un portret magulitor uneia dintre concurente.

Placut impresionati sau, dimpotriva, dezamagiti de evolutia unor concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu fiecare editie a emisiunii, juratii nu au cum sa se plictiseasca. Fie ca analizeaza tinutele sau pun in discutie comportamente, discuta intre ei, in culise, sau schimba replici cu aspirantele la marele premiu, acestia pot fi in orice moment surprinsi de natura umana.

Maurice Munteanu i-a creionat, in culise, un portret magulitor uneia dintre concurente. 

A intrat in competitia asta cu fruntea sus, cu un gen de umor foarte ok. E o fata cu mult bun-simt.(....) Are o transparenta, la ea nu simt ascunzisurile astea penibile, nu simt strategiile ”, a adaugat Maurice Munteanu.

In acelasi timp, la antipodul acestei bunei impresii, s-a situat alta concurenta, Maurice Munteanu  declarandu-se foarte dezamagit de atitudinea ei.

Citeste si: Bianca Giurcanu, surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul fostei concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cat de sexy e la sala de fitness!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

M-a deranjat foarte tare faptul ca atunci cand ii spuneam ce cred despre tinuta ei, o vedeam undeva, in fundal, gesticuland.(...) N-am intrat prea in detalii cu fetele, dar li se pare prea mult ca au revolutionat nefacand nimic ”, a spus Maurice Munteanu.

Cine l-a impresionat, dar si cine l-a dezamagit profund pe Maurice Munteanu, precum si cum se vor descurca tinerele concurente in fata juratilor, aflati urmarind in aceasta seara, de la 23:00, o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

Citeste si: Cristina Siscanu Ionescu, primele impresii de la filmarile "Bravo, ai stil!"; si-a "citit" adversarele

 

Taguri: