Coronavirusul ii afecteaza si pe concurentii de la "Puterea dragostei"! Ce veste trista au primit acestia

Autor: A.I.

Concurentii de la "Puterea dragostei" au primit o veste trista in plina criza mondiala din pricina coronavirusului.

Acestia nu vor mai putea veni in Romania.

Concurentii beneficiau anterior de anumite invoiri pentru diverse motive, printre care si cel de a-si vedea familia. De acum nu vor mai putea veni acasa.

Ce se va întâmpla cu coronavirusul când vor crește temperaturile?

În mediul online au apărut tot felul de zvonuri care vorbesc despre o posibilă dispariție a coronavirusului pe măsură ce temperaturile vor crește.

Care este adevărul? Specialiștii au oferit răspunsul.

Coronavirusul este subiectul momentului, astfel că acesta a dat naștere foarte multor ipoteze, mai mult sau mai puțin adevărate. În această situație, autoritățile critică dur dezinformarea și îi sfătuiesc pe oameni să acorde atenție doar informațiilor venite din surse oficiale.

Coronavirusul se extinde pe zi ce trece în tot mai multe țări și deși situația este una foarte serioasă, au apărut informații potrivit cărora perioada de criză se va menține doar până în luna aprilie.

Explicația ar fi că pe măsură ce temperaturile vor crește, virusul nu va mai fi atât de puternic și chiar va dispărea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ei bine, specialiștii au abordat acest subiect și au atras atenția că nu există nicio certitudine că acest lucru se va întâmpla. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a precizat că, deocamdată, este mult prea devreme pentru a face astfel de afirmații, fără să existe dovezi clare în acest sens.

Această ipoteză a luat naștere ținând cont de faptul că majoritatea virusurilor apar în sezonul rece.

"Nu ştim dacă acest virus va fi sezonier pentru că nu am avut experienţe anterioare cu acest virus. Este posibil să fie sezonier, însă este încă prea devreme să spunem acest lucru.", a spus epidemiologul Stephen Morse de la Universitatea Columbia, potrivit  agerpres.ro 

Astfel, oamenii de știință sunt rezervanți cu privire la șansele ca temutul COVID-19 să dispară în momentul în care temperaturile vor crește și insistă asupra respectării normelor de igienă.