Ce mesaj are iubita lui Iancu Sterp, concurent Survivor Romania, dupa ce ea a ramas singura acasa

Autor: L.S.
Actualizat: 16 mar 2020, 15:23

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, cel mai nou concurent Survivor Romania, i-a transmis acestuia un mesaj, dupa ce ea a ramas singura acasa.

Iancu Sterp, fost concurent Puterea dragostei este cel mai nou concurent Survivor Romania!

Iubita lui Iancu, Denisa, pe care tanarul a cunoscut-o in Turcia, in casa dragostei, a ramas acum singura si are un mesaj important pentru iubitul ei, plecat in Republica Dominicana:

" Dragul meu iubit, îți doresc mult succes la Survivor Romania! Să știi ca sunt lângă tine și te urmăresc cu mult drag.

Vreau să demonstrezi ca ești cel mai tare și să îți depășești limitele! Te iubesc!", a scris Denisa, in urma cu cateva ore, pe Instagram.

Citeste si: Ce face Denisa, iubita lui Iancu Sterp, de cand el a plecat la "Survivor Romania"! Iata cum a fost surprinsa tanara! Unde se afla acum!

Citeste si: Culita Sterp, mesaj pentru Iancu, noul Razboinic de la "Survivor Romania"! Iata ce i-a transmis cantaretul fratelui sau, la scurt timp de la debutul acestuia in competitia din Republica Dominicana!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O concurenta de la ''Survivor Romania'' LESINA sub privirile coechipierilor! Nu ratati un episod plin de tensiune, MAINE, de la 20:00, pe Kanal D

Citeste si: Ce echipa a castigat meciul din aceasta seara! Cat a fost SCORUL final

Citeste si: O concurenta de la ''Survivor Romania'' este INSARCINATA? Cum au dat-o colegii de gol: ''Va zic foarte sincer...''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.