Horoscop 18 martie. Două zodii își pierd cumpătul

Autor: B.H.
Actualizat: 15 iul 2020, 10:11

Horoscop 18 martie. Zi cu scântei pentru doi nativi ai zodiacului. Își pierd cumpătul și vor da naștere unor conflicte puternice.

Horoscop 18 martie. Berbec

Încăpățânarea ta depășește astăzi orice limită și nimeni nu te va putea convinge să îți schimbi punctul de vedere. Astfel, discuțiile în contradictoriu nu vor întârzia să apară, iar dacă nu te vei calma, lucrurile pot degenera.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 18 martie. Taur

Anularea unui plan, o schimbare de ultim moment care te dezavantajează sau o promisiune încălcată, toate acestea te pot face să îți pierzi cumpătul astăzi. Mare atenție pentru că, la nervi, poți spune lucruri pe care apoi să le regreți. 

Horoscop 18 martie. Gemeni

Natura ta duală va ieși astăzi în evidență mai mult decât de obicei.

Până și tu vei remarca acest lucru, mai ales atunci când va trebui să alegi între ceea ce îți dictează sufletul și rațiune.

Horoscop 18 martie. Rac

Ai parte de o zi aproape perfectă, cu multe surprize plăcute din partea celor dragi. Vor reuși să îți ridice moralul și să îți pună un zâmbet pe față, mai ales că ultima perioadă a fost una dificilă pentru tine.

Horoscop 18 martie. Leu

Scapi de datorii astăzi, iar asta te determină să iei în calcul noi proiecte de viitor. Orice ar fi, nu te grăbi să te implici în astfel de activități, mai ales că situația ta materială nu este una stabilă momentan.

Horoscop 18 martie. Fecioara

Simți nevoia să te întorci în trecut astăzi pentru a rezolva anumite lucruri pe care le-ai amânat până acum.

A venit momentul să pui totul în ordine!

Horoscop 18 martie. Balanta

Descoperi că o persoană dragă ți-a ascuns un adevăr important și asta te supără foarte tare. Poate că ar fi bine să rupi orice legătură cu această persoană.

Horoscop 18 martie. Scorpion

Cineva încearcă să îți controleze orice mișcare și nu te simți deloc bine în această situație.

Indiferent că este vorba despre o relație de cuplu sau una profesională, cel mai bine ar fi să impui niște limite.

Citeste si: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj?

Horoscop 18 martie. Sagetator

Emoții puternice pentru tine astăzi. Întâlnești o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp și va fi aproape imposibil să îți stăpânești lacrimile. 

Horoscop 18 martie. Capricorn

Este o zi încărcată pentru tine la locul de muncă și va fi nevoie să depui un efort suplimentar pentru a-ți termina toată treaba la timp. 

Horoscop 18 martie. Varsator

Șefii au început să observe că faci tot mai multe sacrificii pentru job, astfel că nu ar fi exclus ca astăzi să primești un bonus. Va fi un motiv în plus să faci lucrurile ca la carte.

Horoscop 18 martie. Pesti

O persoană cu care ai avut o relație în trecut are tendința de a profita de naivitatea ta pentru a obține beneficii materiale. Asigură-te că nu se întâmplă acest lucru!

Citeste si: Eclipse lunare. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața

 

Taguri: