Vești bune din China. Este prima oară când se întâmplă asta de la debutul epidemiei de coronavirus

Autor: B.H.

În timp ce în Europa situația nu evoluează deloc în direcția bună, din China vin vești bune. Este prima oară când se întâmplă asta de la debutul epidemiei de coronavirus.

După mai multe luni în care zilnic au raportat o creștere mare a numărului de îmbolnăviri și decese, autoritățile din China vin cu vești bune.

Citeste si: Evolutia simtomelor coronavirus de la prima pana la ultima zi de imbolnavire

Este pentru prima oară de la debutul epidemiei de coronavirus când China nu a raportat niciun caz nou de infecție cu noul coronavirus.

Acest lucru îi bucură pe specialiști, mai ales în contextul în care situația din Europa este una gravă.

Cei care au studiat evoluția pandemiei de coronavirus tind să creadă că reducerea semnificativă a numărului de îmbolnăviri ar putea însemna un prim semn al intrării Chinei într-o fază finală a crizei, ceea ce înseamnă că oamenii și-ar putea relua activitățile obișnuite, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Când ar putea fi atins vârful epidemiei de coronavirus în România? Iată părerea medicului Alexandru Rafila

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când ar putea declara China că se află în afara pericolului?

Cu toate că este un lucru bun faptul că pe teritoriul Chinei nu s-au înregistrat cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, specialiștii sunt de părere că pentru a se afla în afara pericolului, acest lucru trebuie să se întâmple consecutiv pentru o perioadă de 14 zile. Doar în acel moment autoritățile ar putea declara sfârșitul epidemiei de coronavirus.

Citeste si: Singura veste bună în plină epidemie de Coronavirus. Surpriză pentru bucureșteni

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.