Coronavirus Romania - "Stati acasa! Macar sase saptamani, ar fi bine opt si ideal zece."

Autor: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 13:50

Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Stați acasă! Măcar șase săptămâni, ar fi mai bine opt și ideal zece

Să stăm acasă măcar șase săptămâni, ar fi mai bine opt și ideal zece. Principiul este de a încerca să rupi comunicarea prin care virusul se transmite. Toată lumea care poate sta acasă e indicat să stea acasă. Să se expună mediului social doar cei care trebuie neapărat să o facă. Se pot lua măsuri organizatorice, astfel încât șansa contaminării să fie cât mai mică.", a spus Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, joi seara, la Antena3.


Întreaga activitate socială și economică trebuie gândită în acest fel.

Să se mențină, evident, funcționarea societății, funcționarea economiei, pentru că este neapărat necesară, dar o organizare atentă, care să reducă riscul de contaminare este esențială și este posibilă”, a mai spus acesta.

Au fost înregistrate 17 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, în București, Suceava, Cluj, Bistrița Năsăud, Covasna, Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bilanțul a urcat joi la 277, din care 25 de persoane s-au vindecat.

Citeste si: Coronavirus Franta- 108 decese in 24 de ore. "Contaminările se dublează la patru zile"

Citeste si: Coronavirus Romania- Cand va fi varful imbolnavirilor. "Nu exista un grup de varsta care sa fie protejat de acest virus”

Citeste si: Coronavirus Romania: creste numarul cazurilor de coronavirus! Ultima ora: cate persoane sunt infectate