Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Energii noi, idei noi si schimbari importante pentru zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 20 mar 2020, 09:50

Horoscopul saptamanii 23-29 martie 2020 iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Berbec

Încă din primele zile ale săptămânii ai senzația că energia și implicarea sunt concentrate pe direcții total greșite. Nimic din ceea ce trăiești nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie. Faci ceva greșit. Vei descoperi o sursă mare de ambiguitate și în raport cu viața personală, iar totul în jurul tău pare să conlucreze împotriva echilibrului tău interior.

Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Taur

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekendul este concentrat pe viața socială, în special pe cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei petrece timp cu partenerul de cuplu sau familia și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Citeste si: Horoscopul dragostei in luna martie: zodiile care se despart


Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Gemeni

Influența pe care o primești pe parcursul săptămânii din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc.

În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Rac

Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare, dar asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă. În plan profesional este nevoie de inițiativă pentru a-ți atinge obiectivele


Horoscop saptamana 23-29 martie 2020. Leu

În această săptămână ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în compania familiei. Încă o dată nu știi dacă să acționezi sau să rămâi rezervată în raport cu mai multe aspecte importante din viața ta. Ideea de aventură este ceva ce te atrage constant.

Citeste mai mult pe eva.ro

Citeste si: Horoscop weekend 20-22 martie 2020. Planeta karmei intra in Varsator dupa 29 de ani

Citeste si: Horoscop sanatate 2020. Zodiile care scapa de problemele de sanatate mai vechi

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.