Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Autor: B.H.

Bianca Drăgușanu nu a ascuns niciodată că este adepta intervențiilor estetice, mai ales atunci când vine vorba despre corectarea unor defecte. Ce operație și-a făcut recent?

A fost de multe ori criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe la obiceiul de a trece pragul medicului estetician ori de câte ori a simțit nevoia să facă o îmbunătățire.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: "Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut"

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Dacă despre ea se știe că este adepta intervențiilor estetice, puțini sunt cei care știu că și sora Biancăi Drăgușanu apelează la medicul estetician. De această dată, Bianca a mers la medic împreună cu sora ei, care va trece printr-o operație de înlăturare a excesului de piele din zona pleopelor.

Citeste si: O recunoști? Este o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" care acum face furori pe rețelele de socializare

Cu această ocazie, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că și ea și-a făcut recent o astfel de intervenție, iar la trei săptămâni de la operație, arată și se simte perfect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O să poată clipi mai ușor, iar privirea nu o să îi mai fie îngreunată. E o procedură prin care am trecut și eu recent. Am deja trei săptămâni de la operație și sunt super bine.", a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat! S-a lăsat cu un scandal uriaș la notar!

BIanca Dragusanu si Alex Bodi au divortat la notar.

Cei doi s-au certat chiar si la notar.

"Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi. Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart. Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare.

A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112", au declarat surse din preajma celor doi pentru  Tacataca.ro.

Intrebata de jurnalisti daca s-a grabit cu aceasta casatorie, Bianca Dragusanu a raspuns: "Da, m-am grăbit".

Citeste si: Actrita din serialul Casa de Papel, diagnosticata cu COVID-19! Primele imagini si declaratii