Nu stii ce tip de incalzire sa alegi? Iti prezentam 5 avantaje ale incalzirii in pardoseala!

Author: O.P.

Bucuria de a construi sau de a renova o casa poate fi umbrita de toate deciziile dificile pe care trebuie sa iei si uneori, de compromisuri. Este posibil ca in teorie, totul sa arate perfect, iar in momentul in care incepe constructia, sa observi ca trebuie schimbate foarte putin unele aspecte. Nu te descuraja, este pentru binele casei si al tau si cu siguranta nu trebuie sa lasi acest aspect sa te intristeze. 

Pentru ca este anul 2020 si traim intr-o perioada in care tehnologia ne face viata mai usoara din toate punctele de vedere, iti recomandam sa o integrezi cum poti mai bine in noua ta casa. Astfel, te vei bucura de confort sporit, de facturi reduse si de o casa mult mai frumoasa. 

Si pentru ca am mentionat de aspectul casei, cum ar fi daca ti-am spune ca poti scapa de caloriferele si tevile inestetice? Nu-i asa ca suna bine? Si vei economisi si spatiu! Gandeste-te ca poti plasa un birou la geam, acolo unde ar fi trebuit sa existe un calorifer. 

Te poti bucura de toate acestea daca vei alege incalzirea in pardoseala. Stim ca nu este optiunea numarul 1 al majoritatii, insa speram ca in cativa ani, sa devina o normalitate. Un astfel de sistem este mult mai economic, va schimba total aspectul casei tale si iti va reduce facturile la utilitati, poti apela la Euinstal pentru servicii de montare profesionale. In continuare iti vom prezenta cinci avantaje ale incalzirii in pardoseala si te vom lasa pe tine sa tragi concluziile! 

1. Spune adio caloriferelor si tevilor

Cu ajutorul unui sistem de incalzire in pardoseala, nu vei mai face nici un compromis in ceea ce priveste design-ul casei. Nu va trebui sa regandesti aranjamentul mobilei in functie de amplasamentul caloriferelor. In plus, casa va avea un aspect mult mai ,,aerisit” fara tevi o traverseaza. 

2. Versatilitatea sursei de caldura 

In functie de preferintele tale si de accesul al anumite resurse, poti alege cea mai convenabila sursa de incazlire: gaz natural, electricitate, combustibilul solid, peletii sau chiar si pompele de caldura aer-apa sau apa-apa. 

3. Incalzirea uniforma a locuintei

Cel mai important avantaj, cel care ii determina pe cei mai multi oameni sa apeleze la incalzire prin pardoseala este incalzirea uniforma a locuintei. Caldura va fi radiata din pardoseala si va incalzi toata camera in acelasi timp, spre deosebire de calorifer care creaza zone mai reci, zone foarte calduroase si in scurt timp, toata caldura ajunge spre tavan, unde nu foloseste nimanui. 

4. Confort sporit si avantaje pentru sanatate

Incalzirea prin pardoseala nu antreneaza praf si nu usuca aerul. Astfel, vei scapa de simptomele suparatoare pe care le ai in fiecare iarna, din cauza caloriferelor. Nu vei mai suferi din cauza alergiilor la acarieni, mucoaselor uscate si gatului iritat. Mai trebuie sa mentionam si pielea uscata? Stim cat este de neplacuta! 

5. Facturi mai mici, bugete mai fericite! 

Datorita faptului ca sistemul de incalzire prin pardoseala elibereaza treptat caldura si multumita modului in care este realizat, te vei bucura de o casa mai calduroasa cu mai putine resurse. Multi oameni spun ca facturile lunare sunt reduse cu peste 30%. 

Avantaje mai sunt, insa ti le-am prezentat pe cele mai importante, care speram sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru confortul si bugetul tau. Incalzirea in pardoseala este cu siguranta cel mai bun sistem de incalzire la momentul actual si va reprezenta o investitie de calitate.  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.