Reacția surprizătoare a Alexiei Eram după ce a ascultat melodia lansată de Jador și Lino Golden: "Orice ar spune toată lumea..."

Autor: B.H.

Noua melodie lansată de Jador și Lino Golden a ajuns rapid pe locul 1, iar colaborarea celor doi a dat naștere foarte multor controverse. Iată reacția surprizătoare a Alexiei Eram după ce a ascultat melodia.

Cântă două genuri muzicale complet diferite, dar au reușit să pună bazele unei colaborări care, în prezent, se bucură de mare succes pe Youtube. Jador și Lino Golden au ajuns rapid pe prima poziție în trending, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Citeste si: Catalin vrea ca Oprica sa plece acasa, la Andy! Reactia fabuloasa a acesteia

Reacția surprizătoare a Alexiei Eram după ce a ascultat melodia lansată de Jador și Lino Golden

Alexia Eram s-a declarat tot timpul o susținătoare înfocată a stilului muzical promovat de Lino Golden, Mario Fresh sau Alex Velea, astfel că era de așteptat ca aceasta să reacționeze la noua piesă pe care Lino Golden a lansat-o împreună cu Jador. 

Este o melodie complet diferită de tot ceea ce a promovat Lino Golden până în prezent, dar imediat ce a ascultat-o, Alexia Eram s-a declarat foarte mulțumită de felul în care sună melodia.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mamă: "Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A dansat, a cântat și a lăudat inițiativa celor doi artiști de a combina cele două stiluri muzicale într-o singură piesă.

"Sună foarte bine. Orice ar spune toată lumea că este o manea și așa mai departe, sună foarte bine. Până la urmă este numărul 1. Mi se pare foarte tare că au făcut așa o colaborare, un trapper și o manea. Până la urmă este ca o melodie orientală.

Sună bombă rău de tot, îmi place rău de tot.", a spus Alexia Eram într-un vlog.

Jador si Lino Golden au spart topurile! Cate milioane de vizualizari au adunat cu noua piesa in doar doua zile!

Jador si Lino Golden au spart topurile muzicale cu noua lor piesa, "Dau Moda".

In numai doua zile de la lansare, piesa a adunat aproape 5 milioane de vizualizari, fiind acum la 4,842,705 vizualizari.

Jador aduna milioane de vizualizari cu fiecare melodie pe care o lanseaza pe canalul lui de YouTube. Colaborarea cu Lino Golden se dovedeste deosebit de fructuoasa pentru ambii artisti.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Un nou cuplu de la Puterea dragostei ajunge la altar! Mary și Robert au decis data nunții! ”Va fi pe 1 august” EXCLUSIV