Cum își încurajează Culiță Sterp prietenii de pe instagram? Mesajul lui a strâns mii de aprecieri

Autor: B.H.

Este o perioadă dificilă la nivel mondial, iar persoanele publice încearcă prin postările din mediul online să ridice moralul celor ce le urmăresc. Cum își încurajează Culiță Sterp prietenii de pe instagram?

Conștient de problemele actuale cu care se confruntă România, Culiță Sterp vine în sprijinul prietenilor de pe instagram cu un mesaj care să îi determine pe aceștia să privească partea plină a paharului.

Citeste si: Catalin si Ligi, aproape de a forma oficial un cuplu! Ce au vorbit cei doi singuri

Cum își încurajează Culiță Sterp prietenii de pe instagram?

Are o mulțime de fani pe instagram, lucru care l-a determinat pe Culiță Sterp să se folosească de acest lucru pentru a le adresa tuturor un mesaj în această perioadă grea.

Citeste si: Reacția surprizătoare a Alexiei Eram după ce a ascultat melodia lansată de Jador și Lino Golden: "Orice ar spune toată lumea..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul este optimist cu privire la problemele apărute din cauza noului coronavirus și este convins că după ce perioada de criză se va sfârși, oamenii vor știi să aprecieze și să se bucure mai mult de tot ceea ce până acum păreau lucuri cât se poate de banale.

"Frumusețea e trecătoare, bogăția e trecătoare și boala asta “Coronavirus” e trecătoare pană la urmă. Dacă stim să avem grijă de noi, trecem cu bine și peste asta și toate lucrurile care până acum ni se păreau normale (întâlnirile cu prietenii, mersul la sală, la adunare, la

biserică, ieșitul la petreceri, la restaurante, etc) o să ne bucure atât de mult când lucrurile vor reveni iar la normal si vom învăța să apreciem mai mult oamenii, prietenii, lucrurile, să ne iubim mai mult între noi, să nu mai fim așa răi, să fim OAMENI! Doamne ajută tuturor!", a scris Culiță Sterp pe contul lui de instagram.

Citeste si: Actrita din serialul Casa de Papel, diagnosticata cu COVID-19! Primele imagini si declaratii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.