Alatura-te magazinului online InPuff.ro si ajuta-i sa doneze bani Fundatiei "Prof. Dr. Matei Bals"!

Author: D.I.
Actualizat: 21 mar 2020, 13:48

In aceasta perioada delicata, orice ajutor financiar si orice donatie catre spitale si catre fundatii conteaza enorm.

Fiecare dintre noi ne putem arata sprijinul comunitatii medicale si de asemenea, mediul economic care are de suferit zilele acestea si pe care il asteapta o perioada foarte grea din punct de vedere economic. 

InPuff s-a alaturat unei cauze nobile si a decis sa sprijine fabricile fashion din tara in felul urmator: mastile fabricate de catre acestea vor fi vandute in magazinul InPuff si TOT PROFITUL generat va fi donat Fundatiei “Prof. Dr. Matei Bals”. In plus, la fiecare comanda plasata pe site, clientii vor primi gratuit o masca*. 

Si cel mai important, cumparand astfel de masti, vei sustine atat industria romaneasca de  fashion, vei ajuta oamenii sa nu isi  piarda locurile de munca. 

Industria Fashion din Romania este foarte afectata, in conditiile in care oamenii isi indreapta atentia spre cu totul alte produse in acest moment. Multe fabrici si-au suspendat programul de lucru si au trimis oamenii in somaj tehnic. Totusi, exista o speranta pentru toti: ii poti ajuta chiar tu, cu un mic gest. Astfel, in perioada in care comenzile pentru haine vor fi mult reduse, ii poti sprijini cumparand masti din bumbac sau donand pentru fabricarea lor. 

In acest moment, InPuff Fashion Store a donat deja 10.000 lei Fundatiei “Prof. Dr. Matei Bals”, bani care vor fi de un real folos in lupta contra coronavirusului si cercetarilor ce vor urma. 

Pe site-ul magazinului vei gasi toate detaliile despre cum poti cumpara masti fashion* si despre optiunile pe care le ai la dispozitie. Poti alege intre masti simple, albe, confectionate din poliester, cu pliuri sau masti in tendinte, cu imprimeuri deosebite, realizate din bumbac.

Poti achizitiona pachetul de masti care te avantajeaza cel mai mult si vei beneficia de o reducere de 10 lei daca vei plati cu cardul pe site. Astfel, vei proteja si curierul care iti va livra comanda, dar si pe toti cei care ar fi intrat in contact cu banii. Transportul pentru aceste masti este gratuit in Romania

Te incurajam sa te alaturi cauzei magazinului InPuff de a dona toate veniturile obtinute din vanzarea mastilor unei cauze atat de importante in perioada aceasta! Pentru tine poate reprezenta un gest mic sa cumperi un pachet cu masti, insa pentru toti cei implicati in fabricarea lor si de asemenea pentru Fundatia “Prof. Dr. Matei Bals”, va fi un real ajutor. 

 

*Aceste masti NU INLOCUIESC sub nici o forma mastile cu filtre de protectie, asa ca nu te baza pe ele. In schimb, le poti purta PESTE mastile omologate, astfel incat vei avea o aparitie fashion chiar daca mergi pana la cel mai apropiat magazin. Astfel de mici gesturi iti schimba total starea de spirit. 

Aceste masti nu sunt dispozitive medicale, prin urmare nu pot fi folosite ca atare. Inainte de purtare, mastile trebuie spalate la 40 de grade C si calcate cu abur. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.