Roxana a izbucnit in lacrimi, dupa ce Turcu i-a cerut inelul inapoi! Iata cum a reactionat concurenta si cum au degenerat lucrurile intre cei doi! Turcu a devenit din nou extrem de nervos si agresiv!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 mar 2020, 19:00

Turcu i-a cerut inelul Roxanei, dupa ce aceasta a dansat cu Catalin. Roxana sustine ca a "instrainat" inelul buclucas.

In editia de astazi "Puterea dragostei", lucrurile au degenerat din nou intre Turcu si Roxana, care au ajuns din nou in pragul despartirii, dupa ce concurenta a dansat pasional cu nimeni altul decat Catalin.

In vreme ce in casa fetelor s-au trait clipe la intensitate maxima, pe ritmuri romantice, in casa baietilor, Turcu a fiert la foc mic, din cauza gelozie si la un moment dat a rabufnit.

Citeste si: Cum arata Ramona, noua concurenta de la "Puterea Dragostei", blonda! Iata cat de schimbata era tanara, cu doar o luna inainte de a intra in emisiune!

Citeste si: Iancu Sterp, mesaj inedit din partea Andreei Mantea! Iata ce i-a transmis vedeta, fostului concurent de la "Puterea dragostei", la scurt timp de la debutul acestuia in competitia "Survivor Romania"!

Turcu a mers in mare graba in casa fetelor, pentru a-i cere Roxanei inelul pe care i-l daruise cu ceva vreme in urma, ca simbol al dragostei lor.

Pe de alta parte, Roxana s-a aratat extrem de deranjata de gestul celui pe care l-a iertat de multe ori si are inca sentimente pentru el si a refuzat cu vehementa sa-i inapoieze bijuteria.

Iata cum a reactionat Turcu si pana unde s-a ajuns:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.