Măsurile luate de facebook în lupta împotriva coronavirusului. Ce decizie a luat Mark Zuckerberg?

Autor: B.H.

Cei mai importanți oameni ai lumii au înțeles că este nevoie de implicarea lor pentru a stopa pandemia de coronavirus. Ce decizie a luat Mark Zuckerberg?

Mark Zuckerberg, fondatorul facebook, una dintre cele mai folosite rețele de socializare la nivel mondial, a decis să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului.

Citeste si: Ce se intampla cu anul scolar? Raluca Turcan: "Exista trei scenarii- evaluarile au loc asa cum era prevazut, evaluarile sunt decalate sau repetarea anului

Măsurile luate de facebook în plină pandemie de coronavirus

Urmând exemplul Netflix și Youtube, compania Facebook a luat decizia de a reduce calitatea conținutul video în zona Europei, măsură care se va aplica și în cazul Instagramului.

Citeste si: Coronavirus Romania- Raed Arafat: "Virusul nu se ia de pe haine". Unde rezista coronavirus cel mai mult

Multe persoane s-au întrebat în ce măsură această decizie îi va ajuta pe oameni în această perioadă de criză.

Ei bine, reducerea calității video este necesară pentru ca internetul să nu ajungă în colaps, având în vedere că activitatea foarte multor persoane s-a mutat acum în online.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Măsura se va aplica pe toată durata acestei crize, urmând ca lucrurile să revină la normal ulterior.

Ce decizie a luat Mark Zuckerberg?

Pe lângă măsura legată de conținutul video de pe facebook, Mark Zuckerberg a mai luat o decizie importantă pentru a sprijini sistemul medical greu încercat în această perioadă. Fondatorul facebook a anunțat că va dona 720,000 de măști medicale, acestea reprezentând rezerva de urgență pe care facebook o avea. 

"Personalul medical are nevoie urgentă de mai multe echipamente de protecție. Pentru a-i ajuta, Facebook va dona rezerva de urgență de 720,000 de măști pe care le-am cumpărat în cazul în care incendiile de vegetație continuau. De asemenea, încercăm să strângem mai multe pentru a le dona. Sper ca toți să fiți sănătoși și în siguranță!", a fost mesajul transmis de Mark Zuckerberg.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis va susține o declarație de presă la ora 14:00

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.