Cum s-a luptat cu coronavirus un fotbalist german de 20 de ani: "Atunci mi-a fost cu adevarat frica"

Autor: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 17:30

Luca Kilian (20 de ani) a fost primul fotbalist din Germania infectat cu COVID-19. Apărătorul lui Paderborn a explicat cum a început totul, cum s-a simțit și ce înseamnă noul coronavirus pentru un tânăr de 20 de ani.

Pe 10 martie a pornit totul, cu o mică iritare a gâtului, dar nici măcar nu tușeam. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. Apoi, pe 12 martie, am avut primele bufeuri şi am vorbit cu medicul echipei, care mi-a făcut un test.

Apoi, o zi mai târziu, a devenit totul mai violent. Aveam febră puternică şi tremurături serioase.

În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică pentru prima oară”, a explicat Kilian, pentru publicația germană Westfalen-Blatt, relateaza digisport.ro.

Timp de patru zile, jucătorul neamț s-a simțit rău și a avut febră mare. Abia după această perioadă, febra a început să scadă, iar Luca Kilian s-a simțit mai bine de la o zi la alta.

Simptomele violente mi-au arătat că nu e o simplă gripă.

M-am simțit mai rău zi de zi și asta m-a afectat. Mi-a fost frică, iar sentimentul nu a dispărut până când am început să îmi revin”
, a mai spus Kilian.

Fotbalistul îi sfătuiește pe oameni să nu trateze superficial COVID-19 și atrage atenția că persoanele vulnerabile sunt în mare pericol.

" Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă fizică bună, dar a trebuit să lupt din greu contra acestui virus.

Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stați acasă câteva săptămâni și cumpărați doar ce aveți nevoie.

Păstrați distanța între voi și nu mergeți la petreceri. Doar așa putem combate coronavirusul”, a zis Luca Kilian, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Coronavirus Romania- primii sapte romani ucisi de coronavirus au fost testati cu intarziere

Citeste si: Coronavirus Romania- CNAS prezinta afectiunile care nu reprezinta urgente, dar care necesita continuarea tratamentelor

Citeste si: Pandemia de coronavirus "se accelereaza": Organizatia Mondiala a Sanatatii solicita testarea masiva

 

Taguri: