Puterea dragostei - Ramona e luata la intrebari! I s-au aprins calcaiele dupa Gabi?

Autor: L.S.
Actualizat: 24 mar 2020, 12:00

Ramona si Gabi au primit o pedeapsa si au dansat impreuna, sub ochii Daianei. Dupa dans, Ramona a fost luata la intrebari.

Ramona spune ca il asteapta pe Cata, fost concurent Puterea dragostei. Concurenta a recunoscut de la prima editie ca il place pe Cata si ca spera ca el sa revina in casa. De altfel el este si motivul venirii Ramonei in concurs, iar bruneta si fostul concurent tin legatura si discuta zilnic, dupa cum marturiseste fata.

Astazi insa, Livian i-a dat Ramonei o pedeapsa, iar bruneta a trebuit sa danseze cu Gabi.

Dupa ce dansul s-a incheiat, Ramona a fost luata la intrebari si a trebuit sa recunoasca faptul ca a spus ca il place pe Gabi si ca, daca ar fi interesata de un baiat din casa nu ar interesa-o daca el are partenera.

Livian are o teorie cum ca Ramonei i-ar placea de Gabi cu adevarat, in sensul ca si-ar dori o relatie cu el.
Pirui a intrebat-o pe Ramona daca ea crede ca Gabi i-ar da vreun semn ca o place.

" Sincera sa fiu, eu am vazut asta e cand am intrat!", a spus Ramona.

Se spune ca atunci cand doi oameni se plac acest lucru se vede si se simte chiar daca ei nu doresc sa arate. Sa fie oare posibil ca Ramona si Gabi sa se placa sau sa fie doar o strategie de joc?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar iata materialul video din care puteti sa va dati sema despre ce este vorba:

Vezi aici kanal d live

Citeste si: Cum s-a pregatit Jador pentru criza cauzata de coronavirus! Mama lui l-a ajutat

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'', si-a aratat portofelul! Cati bani avea in portofel

Citeste si: Catalin, razboi cu Oprica: "Nu veni cu de-astea de mahalagioaica la mine"! I-a spus pe un ton imperativ acesteia sa-i ceara scuze

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.