Ceea nu voiai să auzi se confirmă: și tinerii mor de Coronavirus

Autor: B.M.
Ceea nu voiai să auzi se confirmă: și tinerii mor de Coronavirus

Un adolescent, în vârstă de numai 18 ani, din Coventry este cea mai tânără persoană căzută victimă coronavirusului, în Marea Britanie.

Ceea nu voiai să auzi se confirmă: și tinerii mor de Coronavirus.

Băiatul care și-a pierdut viața este unul dintre cele 47 de decese noi înregistrate aici în ultimele 24 de ore, numărul victimelor ajungând la 281.  Într-o singură zi, în Regatul Unit numărul cazurilor înregistrate pozitiv la testarea pentru coronavirus a fost de 665, ajungând la un total de 5683. 

Profesorul Kiran Patel, directorul medical la Spitalele Universitare Coventry și Warwickshire Hospitals NHS Trust, a confirmat decesul tânărului: „Putem confirma că, din păcate, un pacient care a fost tratat pentru probleme serioase de sănătate

a murit la Spitalul Universitar, Coventry. Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia pacientului și către persoanele dragi, în acest moment dificil". 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea pe  www.avantaje.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.