Mesajul incredibil pentru Jador de la Ella, de ziua lui: "Cadoul pe care ti l-as fi putut oferi pentru totdeauna..."

Autor: L.S.
Actualizat: 25 ian 2021, 08:05

Ella, fost concurenta Puterea dragostei i-a transmis un mesaj incredibil de profund lui Jador, cu ocazia zilei lui de nastere.

Ella, fosta concurenta Puterea dragostei a scris un mesaj pentru Jador, cu ocazia zilei lui de nastere. Bruneta a avut cuvinte incredibil de profunde pentru cel care, nu de putine ori a facut-o sa planga sau sa-si piarda cumpatul.

Ella si-a dorit foarte mult sa faca un cuplu cu Jador, iar incercarile ei au pus-o in tot felul de situatii neplacute. Multi fani Puterea dragostei au criticat-o pentru faptul ca ea a renuntat la mandrie si respectul de sine ca sa se apropie de Jador, insa Ella a mers pana la capat, de fiecare

data cand a crezut ca are o sansa la inima celui alaturi de care isi dorea sa fie.

Iata ce mesaj incredibil i-a transmis Ella lui Jador, de ziua lui:

" 𝐂𝐚𝐝𝐨𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐢 𝐥-𝐚𝐬 𝐟𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐮𝐭 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐚𝐳𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭𝐝𝐞𝐚𝐮𝐧𝐚 ...𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐮-𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐨𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢 𝐝𝐞𝐨𝐚𝐫𝐞𝐜𝐞 𝐚𝐦 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐮𝐧 𝐚𝐥𝐭 𝐝𝐫𝐮𝐦 ,𝐧𝐮 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐦𝐢 𝐚 𝐝𝐢𝐜𝐭𝐚𝐭 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚 ....𝐝𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐚...𝐋𝐚

𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢 𝐚𝐧𝐢 ,𝐬𝐩𝐞𝐫 𝐬𝐚 𝐟𝐢𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢𝐭 𝐬𝐢 𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭 !𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚 𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐯𝐚𝐧𝐭𝐞𝐳𝐞 𝐬𝐢 𝐬𝐚-𝐭𝐢 𝐟𝐢𝐞 𝐩𝐚𝐯𝐚𝐳𝐚 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐦𝐚𝐧𝐭!

(restul cuvintelor pe care ti le as fi urat astazi le simti tu....)", i-a scris Ella lui Jador, pe Instagram.

Citeste si: Ella si Robert de la "Puterea dragostei" formeaza, intr-adevar, un cuplu? Cei doi, mereu impreuna: "Iti place de ea"

Citeste si: Cum s-a pregatit Jador pentru criza cauzata de coronavirus! Mama lui l-a ajutat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Manuela Oprisiu, fost concurenta Puterea dragostei si prietena a Ellei a comentat mesajul brunetei:

" Mi-as fi dorit sa va văd împreuna mult timp de acum înainte. Îmi sunteți foarte dragi amândoi și știți asta. Elo, fii fericita pentru ca ai cunoscut iubirea adevarata și fericirea in cel mai pur stadiu alături de el. Dumnezeu știe întotdeauna când și cum sa așeze lucrurile! La mulți și Fericiți ani, Jadoras!", a scris Manuela.

Mii de fani Puterea dragostei au reactionat la postarea Ellei si nu putini au fost cei care si-ar fi dorit ca cei doi sa fie impreuna.

" De ce mă doare sufletul după ce am citit postarea?", este comentariul unui fan al brunetei.

" Cel mai trist lucru e ca de ziua ta Jador te a sunat și te a făcut sa plângi chiar de ziua ta iar tu de ziua lui ii urezi tot ce ești mai bine pentru el...om

cu suflet bun te iubesc Ella", a scris un alt fan Puterea dragostei.

" Ella draga bărbați sunt de nu ii poți tine tu, trăiește-ți viata frumos nu plângând după cn nu merita.", a scris o alta admiratoare a Ellei.

Citeste si: Cum arată prima mașină a lui Jador? Uite ce conducea înainte să devină cunoscut

Citeste si: Ella i-a spus "La revedere" lui Jador! Se intoarce in casa "Puterea dragostei"?

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.