Catalin si Ligi, noul cuplu de la "Puterea dragostei"? Cum au fost surprinsi in emisiune

Autor: A.I.
Actualizat: 25 mar 2020, 14:14

Catalin si Ligi ar putea forma noul cuplu din casa "Puterea dragostei"! Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre in emisiune.

Livian si Bianca s-au atins tandru in emisiunea" Puterea dragostei" de astazi. S-a intamplat chiar dupa ce Catalin si Ligi vorbeau despre orgolii.

Ligi i-a spus lui Catalin ca nu vrea sa para disperata.

In momentul acela Livian i-a spus ca daca isi doreste cu adevarat o relatie cu Catalin nu ar trebui sa ia cont lucrurile astea si ca ar trebui sa lase orgoliile deoparte.

"Daca iti place cu adevarat te duci la el si ii zici: "Esti al meu", i-a explicat Livian.

"Asa vrei?", a intervenit imediat Bianca.

Imediat dupa aceea Bianca s-a dus la Livian si l-a luat in brate. Cei doi s-au tinut in brate ca un adevarat cuplu, pe canapea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana, eterna indragostita de Jador, mesaj inedit de ziua lui de nastere! "La nunta noastra asa iti voi dansa!" Iata ce i-a mai transmis fosta concurenta de la "Puterea dragostei", celui pe care continua sa-l iubeasca enorm!

Bianca si-a ales rochia pentru nunta!

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai frumoase si iubite cupluri din casa'' Puterea dragostei''.

Cei doi au trecut prin mai multe momente dificile, dar se pare ca pana la urma dragostea lor a invins. Bianca s-a fotografiat intr-o rochie alba, cu un trup de zeita si le-a pus o intrebare fanilor ei, cu subinteles pentru Livian. 

''Grecia Antica sau mireasa?'',  a scris aceasta, lasandu-l pe Livian sa inteleaga faptul ca si-ar dori sa fie ceruta in casatorie. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.