Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! "Astia suntem noi, izolati la domiciliu!" Iata cu cine se afla in autoizalare la domiciliu in aceasta perioada dificila!

Autor: D.I.
Actualizat: 26 mar 2020, 18:52
video Foto(5)

Thalida a fost una dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon al show-ului "Puterea dragostei".

In varsta de 22 de ani, Thalida nu numai ca este frumoasa, dar este si talentata, ea devenind celebra in jurul varstei de 13 ani cand a participat la un festival de muzica din Focsani.

Tanara este pasionata de muzica, canta de la varsta de 4 ani și a studiat actoria la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”, a făcut ASE-ul si Facultatea de Pedagogie Muzicala.

Thalida a fost una dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon "Puterea dragostei", atat de public, cat si de ceilalti concurenti din casa, datorita temperamentului ei calm.

Citeste si: El reprezinta cea mai mare iubire pentru Ramona, concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum il dezmiarda tanara si ce relatie speciala au ce doi!

Desi a intrat in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si intalni jumatatea, Thalida nu a reusit sa isi indeplineasca visul.

Insa a incercat sa se apropie mai intai de Jador, despre care a recunoscut ca se simte atrasa fizic si mai tarziu, a declarat ca il place pe Alex Bobicioiu.

De cand a revenit acasa, Thalida s-a dedicat trup si suflet facultatii si proiectelor sale profesionale, insa nu isi neglijeaza deloc fanii din mediul virtual, carora le-a impartasit tot ceea ce a facut.

Citeste si: El reprezinta cea mai mare iubire pentru Ramona, concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum il dezmiarda tanara si ce relatie speciala au ce doi!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Thalida a tinut sa le spuna sustinatorilor sai ca se afla si ea ca multi alti oameni, in autoizolare la domiciliu si le-a dezvaluit pe cine anume are alturi in aceste zile dificile cand este nevoita sa ramana in casa. Aceasta a postat o imagine in care apare alaturi de catelul ei:

"Și ăștia suntem noi, izolați la domiciliu!"

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.