Daiana si-a aniversat ziua de nastere in casa "Puterea dragostei"! Cum au petrecut concurentii

Autor: A.I.
Actualizat: 30 mar 2020, 11:15

A fost ziua de nastere a Daianei si concurentii au petrecut, ca de fiecare data in astfel de momente speciale.

Berna si Philip au venit cu un tort. S-a dansat, toti concurentii fiind plini de voie buna.

Daiana a primit si un buchet foarte frumos de flori.

Daiana este una dintre cele mai noi concurente de la'' Puterea dragostei''.

Aceasta a venit in emisiune pentru a-si gasi jumatatea. Ulterior, a intrat in emisiune si fostul ei iubit, Fernando, cu care discuta sa se impace, insa in cele din urma impacarea nu a mai avut loc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fernando a si parasit dupa aceea casa "Puterea dragostei".

Daiana a reusit sa castige simpatia mai multor baieti din casa, dar aceasta l-a ales pe Gabriel. Cei doi sunt foarte frumosi impreuna si se pare ca acesta reuseste sa o ajute pe Daiana sa il uite pe fostul ei iubit. 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.