Anca Serea, pusă la zid de prietenii virtuali. Gestul pe care l-a făcut în plină pandemie de coronavirus i-a înfuriat pe internauți

Autor: B.H.

Anca Serea este mama a șase copii și reprezintă o sursă de inspirație pentru multe mămici, dar acum a fost pusă la zid de prietenii virtuali. Ce gest i-a înfuriat pe internauți?

Principala recomandare a autorităților în această perioadă este de a nu părăsi domiciliul. Evident, excepție de la regulă fac persoanele care au de rezolvat probleme importante și care necesită deplasarea în exteriorul locuinței.

Citeste si: Simina a dezvaluit unde va naste! Iata cum arata fosta concurenta de la "Puterea dragostei", cu doar cateva saptamani inainte de a deveni mamica!

De când problema coronavirusului a luat amploare și în România, iar școlile s-au închis, mămicile sunt nevoite să se ocupe singure de îngrijirea copiilor.

Același lucru se întâmplă și în cazul Ancăi Serea, mama a șase copii.

Anca Serea, pusă la zid de prietenii virtuali. Gestul pe care l-a făcut în plină pandemie de coronavirus i-a înfuriat pe internauți

Anca Serea este considerată un exemplu de foarte multe mămici, acestea urmărindu-i cu mare atenție activitățile în zona de parenting. Dacă până acum a fost lăudată pentru felul în care gestionează lucrurile într-o casă cu șase copii, acum, Anca Serea a fost aspru criticată de prietenii virtuali.

În plină pandemie de coronavirus, vedeta a postat pe contul de instagram o fotografie din parc, alături de mezina familiei, Leah. Gestul ei a fost taxat de cei ce o urmăresc în mediul online, prietenii virtuali fiind dezamăgiți de alegerea Ancăi Serea de a ieși din casă în această perioadă dificilă.

Citeste si: Livian are o relație cu o persoană din staff-ul emisiunii? Concurentul de la "Puterea Dragostei" a clarificat totul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anca Serea a explicat că nu este vorba despre un parc public, ci despre un loc de joacă amenajat în exteriorul complexului în care locuiește.

"Duminică: primul nostru șotron împreună! Ps: Suntem în fața casei noastre, nu este nimeni altcineva.", a scris Anca Serea pe instagram.

Prietenii virtuali i-au reproșat Ancăi Serea că dă dovadă de iresponsabilitate ieșind cu copiii afară și că nu este un exemplu pentru persoanele care aleg să rămână în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Elena Gheorghe trece prin momente cumplite. „Febră, frisoane și hipotermie.” Fiul ei, depistat cu...