Cum isi reduce Jador pierderile in perioada de criza! Ce face dupa ce si-a anulat toate evenimentele din pricina coronavirusului

Autor: A.I.

Jador a gasit o metoda de a-si limita pierderile mari cauzate de criza declansata odata cu aparitia coronavirusului.

Artistii au mult de suferit in aceasta perioada. Toate evenimentele lor au fost anulate, ceea ce inseamna o gaura serioasa in buzunarele lor.

Ei bine, Jador isi limiteaza pierderile prin faptul ca posteaza des pe contul sau de YouTube, iar toate clipurile sale aduna milioane de vizualizari.

Totodata, Jador posteaza clipuri amuzante in care apare fie alaturi de prietenul sau Bogdan Mocanu, fie de alti prieteni sau membri ai familiei sale.

Clipurile postate pe YouTube ii aduc lui Jador venituri frumusele. Nu ca cele din cantari, desigur.

Jador, amendat de ziua lui

Jador și-a sărbătorit ziua de naștere pe 25 martie și a avut parte de o mulțime de surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Jador a avut probleme cu poliția chiar de ziua lui. 

Jador a avut parte de o zi plină din toate punctele de vedere. Mesajele au venit din toate părțile și o mulțime de persoane au ținut să îi transmită o urare cu ocazia zilei de naștere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faptul că pentru el a fost zi de sărbătoare nu i-a împedicat pe polițiști să îl amendeze. Astfel, chiar de ziua lui, Jador a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă importantă de bani pentru a plăti amenda.

Artistul a povestit toată întâmplarea pe contul său de instagram, arătându-le celor ce îl urmăresc amenda, însă fără să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a fost sancționat.

"Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române. Vă mulțumesc frumos, domnilor polițiști! Amendă, 3000 de lei. Vă mulțumesc frumos. Nu era nevoie, dar...", a spus Jador într-un story.

Citeste si: Livian, mai trist ca niciodată. Prietenii au observat imediat: "Am văzut un om distrus"

Citeste si: Ella a spus tot adevărul despre părinții ei. De ce nu i-a vizitat în ultima perioadă?

Citeste si: Marele regret al lui Jador! L-a spus în gura mare: "Vine sfârşitul lumii şi eu..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.