Ce s-a intamplat cu Andrei? "In momentul de fata este sub observatie medicala..." Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de a da startul jocului de recompensa de astazi de la "Survivor Romania"? Iata de ce lipseste Razboinicul?

Autor: D.I.
Actualizat: 31 mar 2020, 09:37

Inainte de inceperea jocului de recompensa de astazi, Dan Cruceru i-a anuntat pe concurenti motivul pentru care Andrei lipseste de la start.

In editia de astazi, "Survivor Romania", Dan Cruceru a venit cu veste trista pentru Razboinici. Acesta i-a anuntat ca nu va putea evolua in jocul de astazi, deoarece s-a simtit rau din cauza unor probleme cu stomacul si a fost nevoit sa ramana sub observatie medicala.

"Dupa cum bine vedeti, Andrei nu este alaturi de colegii lui din echipa Razboinicilor.

In momentul de fata este sub observatie medicala, a avut niste probleme care au pornit de la stomac! Va tinem la curent, exact cum evolueaza starea lui de sanatate! Nu este nimic grav! Se va alatura echipei cat de curand!", a spus Dan Cruceru.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.