Accidentare fara precedent! Lola se prabuseste la pamant dupa ce se loveste puternic la cap pe traseu! Concurenta a fost trasportata de urgenta la spital! Iata ce declaratie a facut prezentatorul!

Autor: D.I.
Actualizat: 31 mar 2020, 22:16
video Foto(8)

Lola a dat totul si de aceasta data pe traseu, in timpul jocului pentru comunicare, insa a suferit o accidentare dura.

Lola este una dintre cele mai bune concurente din echipa Razboinicilor si de fiecare data cand intra pe traseu in timpul jocurilor de la "Survivor Romania", aceasta lupta mereu cu aceeasi indarjire si dorinta de a castiga.

In cadrul jocului de comunicare de astazi, Lola a suferit o accidentare grava pe traseu. Aceasta s-a lovit puternic la cap si s-a prabusit la pamant.

"S-a accidentat Lola si am oprit duelul! Dupa cum ati vazut a plecat cu zambet catre spital! Nu pare nimic serios, va fi supusa insa unui control amanuntit, sa fim siguri ca va ramane in siguranta!", a spus Dan Cruceru, dupa ce Lola a fost transportata la spital.

Citeste si: "Astazi vi se va implini una dintre cele mai mari dorinte de pana acum!" Dan Cruceru a facut anuntul! Iata care este miza jocului de comunicare!

Citeste si: Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

Citeste si: Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", comentarii surprinzatoare despre haosul instaurat in fosta sa echipa a Razboinicilor! "Strategiile nu au inceput cu mine, ci odata cu..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.