Lacrimi de bucurie pentru Faimosi! Iata cum au reactionat concurentii cand au auzit vocile celor mai dragi prieteni sau iubiti!

Autor: D.I.
Actualizat: 31 mar 2020, 22:00
video Foto(7)

Mihai Onicas a fost din nou cel mai sensibilizat di emotinat dintre toti Faimosii. Iata cum a reactionat cand a vorbit la telefon cu iubita sa.

Dan Cruceru a facut un anunt inainte de jocul de astazi care i-a facut pe concurenti sa sa bucure enorm, deoarece pe langa imunitate, castigatorii vor dreptul de a vorbi la telefon cu prienteni dragi de acasa, timp de trei minute fiecare.

Razboinicii si Faimosii au luptat cu indarjire in jocul pentru comunicare, scorul fiind unul extrem de strans.
Cele doua echipe au ajuns in cele din urma la scorul de 6 la 6 si au fost nevoiti sa joace un ultim meci decisiv, la stefata mixta, unde au intrat cate patru concurenti.


Pe de o parte, de la Razboinici au jucat Karina, Iancu, Emilian si Cristian, iar pe de alta parte, de la Faimosi au participat la duel, Sonny Flame, Mihai, Asiana si Ghita.
Cei care au castigat, pana la urma, au fost Faimosii, iar punctul final a fost adus de Mihai, unul dintre cei mai buni concurenti din echipa rosie, care l-a invins pe Iancu, iar scorul final a fost de 7 la 6.

Citeste si: Accidentare fara precedent! Lola se prabuseste la pamant dupa ce se loveste puternic la cap pe traseu! Concurenta a fost trasportata de urgenta la spital! Iata ce declaratie a facut prezentatorul!

Citeste si: Final spectaculos in jocul pentru comunicare, la "Survivor Romania", cu un duel decisiv! Iata ce echipa a castigat cel mai ravnit premiu de pana acum si cat a fost scorul final!

In cele din urma, Faimosii s-au bucurat de momentele de comunicare cu cei mai dragi prieteni aflati acasa, in tara. Iata cum au reactionat concurentii cand au auzit vocile celor dragi:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.