Coronavirus Italia - Cand se va termina cosmarul? Datele estimate de experti

Autor: L.S.
Actualizat: 01 apr 2020, 10:35

Institutul Einaudi (EIEF – Einaudi Institute for Economics and Finance) a realizat un studiu conform căruia în a doua sau a treia săptămână a lunii mai Italia va înceta să mai înregistreze cazuri noi de infectare cu COVID-19

Einaudi Institute for Economics and Finance (EIEF) este un institut de cercetare în domeniul economic cu sediul la Roma, finanțat de Banca Italiei. În baza datelor furnizate de Serviciul de Protecție Civilă, acesta a realizat un studiu cu privire la posibilele date, în funcție de fiecare regiune din Peninsulă, când nu se vor mai înregistra noi cazuri de infectare cu coronavirus. Studiul urmează să fie actualizat în fiecare seară pe site-un oficial al institutului, după ce Serviciul de Protecție Civilă publică ultimul buletin informativ.

Potrivit previziunilor făcute de EIEF, regiunile din Italia vor atinge pragul de zero cazuri de infectare cu COVID-19 în perioade diferite, având în vedere că unele dintre acestea au atins un stadiu mai avanstat în ceea ce privește curba evoluției coronavirusului, relateaza redactia.ro.

Astfel, Lombardia ar putea înceta să mai înregistreze cazuri de infectare cu COVID-19 la data de 22 aprilie, iar Emilia Romagna la data de 28 aprilie.

Citeste si: Coronavirus Romania- Masuri de siguranta si ordine publica in discutia de astazi a presedintelui cu ministrul Apararii Nationale, ministrul de Interne si premierul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Coronavirus Suceava- 10.000 de romani s-au intors din diaspora in Suceava, dupa izbucnirea pandemiei

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj pentru medici după ce România a intrat în scenariul 4: "Știm că vă este greu, dar..."