Andreea Oprica a rabufnit pe o retea de socializare: ''Ai mare grija cum te comporti...''

Autor: O.P.

Andreea Oprica este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''

Aceasta a rabufnit la adresa baietilor care judeca fetele prin prisma spuselor altor baieti. Iata ce a postat Andreea Oprica pe o retea de socializare: 

Citeste si: Gigi Becali susține că a achiziționat un medicament pentru COVID-19: "Am plătit 120.000 de pastile, vin din Rusia"

Andreea a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea.

Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea are varsta de 31 de ani si vine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Citeste si: În cât timp ar trebui să își primească banii angajații aflați în șomaj tehnic?

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei". 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.