Apel pentru a veni in sprijinul Spitalului Militar Constanta! Cum putem ajuta medicii din acest centru sanitar in perioada pandemiei

Autor: O.P.

In aceasta perioada extreme de dificila, tot mai multi oameni constientizeaza cat de important este ajutorul fiecaruia dintre noi pentru a putea trece cu cat mai putine victime prin aceasta pandemie.

. Asociatii nonguvernamentale din intreaga tara s-au mobilizat pentru a veni in sprijinul medicilor care se afla in prima linie in aceasta batalie cu un ucigas nevazut si tacut. Este nevoie de fonduri si de echipamente pentru spitale, pentru ca ca medicii sa isi poata desfasura activitatea in siguranta si pentru ca spitalele sa functioneze si sa-si poata sustine pacientii. Pornind de la masti, combinezoane,  si pana la halate, dezinfectanti, aparate de oxigen, monitoare pentru functii vitale, te toate acestea au nevoie spitalele in aceste zile, si cat mai repede posibil, astfel incat procentul celor salvati sa fie cat mai mare.

In acest contex,  Asociatia non-profit EuxinMed sprijina Spitalul Militar de Urgenta din Constanta, facand apel pentru donatii in folosul acestui spital. Toti cei care isi doresc si pot ajuta spitalul Militar de Urgenta Constanta pot face donatiile in contul  RO70RNCB0114148458140001 BCR Constanța.

Asociatia EuxinMed  are ca scop identificarea, mobilizarea si valorificarea de resurse (donatii, sponsorizari) necesare sustinerii activitatii medicale, a sprijinirii Spitalului Militar de Urgenta Constanta si a pregatirii  profesionale a membrilor asociatiei.

Mai multe detalii despre activitatea asociatiei puteti afla consultand pagina oficiala a EuxinMed.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

http://smuct.ro/asociatia-non-profit-euxinmed/